Club Manager

Haluaisitko työskennellä maailman nopeimmin kasvavan lajin padelin parissa? Oletko intohimoinen golfharrastaja? Vai kenties molempia näitä tai muuten vaan urheilun parissa viihtyvä?

Haemme joukkoomme Padel & Golf Plazaan Club Manageria vastaamaan klubimme asiakaskokemuksesta, päivittäisen toiminnan organisoinnista sekä erilaisten tapahtumien järjestämisestä. Lisäksi yhdessä muun tiimin kanssa suunnittelet ja toteutat markkinoinnin ja myynnin aktiviteetteja. 

Tehtävän hoidossa auttaa oma-aloitteinen ja itsenäinen työskentelyote. Olet omimmillasi ihmisten kanssa työskennellessä ja priorisoit ajankäyttöäsi tehokkkasti. Sytyt ensiluokkaisen asiakaskokemuksen tuottamisesta. 

Tarjoamme vastuuta ja vapautta rennossa työympäristössä sekä loistavan paikan kehittyä monipuolisesti liikunnan ja liiketoiminnan parissa.

Työtehtävä- ja aika on räätälöitävissä hakijan osaamisen ja kokemuksen perusteella. 

 

Kiinnostuitko? Ole yhteydessä ja lähetä vapaamuotoinen esittely itsestäsi ja kiinnostuksestasi osoitteeseen rekry@padelgolfplaza.fi. Täytämme paikan heti sopivan hakijan löytyessä joten toimi nopeasti.

Yhteystiedot ja aukioloajat

Katso sijaintimme ja yhteystietomme.