Padel pelioikeudet

Hanki kuukausimaksullinen padel pelioikeus ja pelaa rajattomasti padelia

Pelaatko paljon padelia? Hankkimalla kuukausimaksullisen padel pelioikeuden voit pelata ja harjoiteilla Padel & Golf Plazassa niin paljon kuin haluat kiinteällä kuukausimaksulla.

Pelioikeuksiin sisältyy lisäksi pallotykin käyttö veloituksetta pelioikeuden voimassaoloaikana. 

 

Valitse sinulle sopiva padel pelioikeus

 

Näin ostat pelioikeuden

1. Hae Playtomicista Padel & Golf Plaza -klubi.

2. Valitse välilehdistä "Jäsenyydet".

3. Valitse sinulle sopiva pelioikeus eri vaihtoehdoista.

4. Maksa turvallisesti verkkomaksulla suoraan Playtomicin kautta. 

Pelioikeuden maksaminen: Pelioikeuden voi maksaa vain Playtomic-sovelluksessa. 

Pelioikeuden uusiutuminen: Pelioikeuden tilaus uusiutuu automaattisesti kuukausittain ja veloitetaan maksuvälineeltäsi. Laskutettava kuukausi määräytyy tilauspäivän mukaan, esim. jos teet tilauksen kuukauden 15. päivä, tilauksesi uusiutuu automaattisesti kuukauden päästä tästä. 

Pelioikeuden peruuttaminen: Voit perua tilauksen Playtomic-sovelluksesta, jolloin uutta veloitusta ei tehdä maksetun kauden päätyttyä. Pelioikeus pysyy aktiivisena, kunnes laskutuskausi menee umpeen. 

Pelioikeuteen liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä info@padelgolfplaza.fi tai +358 30 636 4652.

Näin käytät pelioikeutta

1. Pelioikeus on henkilökohtainen ja voit pelata sillä rajattomasti padelia kunkin pelioikeuden voimassaolon puitteissa. 

2. Jos sinulla on pelivuorovaraus, käytä aina jaettua maksua. Näin saat oman osuutesi pelimaksusta hintaan 0€. Muut pelaajat maksavat oman osuutensa mikäli heillä ei ole pelioikeutta. Mikäli olet varannut koko vuoron 0€, niin huoledithan, että pelikaverit maksavat oman osuutensa MobilePaylla numeroon 61490 (Kenttä+aika tekstiin).

3. Pallotykin käyttö sisältyy pelioikeuteen. Pallotykki varataan Playtomicista, kuten kenttä. Ota huomioon, että tykin lisäksi sinun tarvitsee varata myös kenttävuoro.

Mahdollisissa väärinkäytöksissä pidätämme oikeuden peruuttaa pelioikeuden. 

Yhteystiedot ja aukioloajat

Katso sijaintimme ja yhteystietomme.