Talven golfvalmennukset

Plazan golfvalmennuksesta vastaa yli 10 vuotta ammatikseen pelannut Teemu Putkonen. Viime vuodet Teemu on pelannut Aasian Touria sekä muita eri maiden pääkiertueita ympäri Aasiaa.

Teemun intohimona pelaamisen lisäksi on viime vuosina noussut myös valmentaminen ja hän onkin auttanut eri tasoisia golfareita kehittymään niin pelillisesti, fyysisesti kuin mentaalisesti. Kaikessa yksinkertaisuudessaan Teemun valmennuksien tavoitteena on auttaa asiakkaita pelaamaan parempaa golfia.

Talven 2022 golfvalmennukset ja hinnat

Swingiklinikka

Sisältää 1-2 tuntia valmennusta, jossa määritellään muutama kehitettävä osa-alue swingistä. Valmennuksessa hyödynnetään TrackManin erittäin tarkkaa ja monipuolista dataa. Samalla pääset myös itse paremmin perille TrackManin käytöstä harjoittelussa. Lopuksi saat yhteenvedon ja ohjeet harjoitteluun.

1 henkilö 85 € / tunti

2 henkilöä 100 € / tunti

Hinnat sisältävät golfvalmennuksen ja TrackMan golfsimulaattorin käytön.

Kehitä lyöntiäsi -kurssi

Sisältää kolmen tai useamman treenikerran sarjan, jossa paneudutaan kokonaisvaltaisesti ja yksilöllisesti golflyöntisi kehittämiseen eri mailoilla. Valmennuksessa hyödynnetään TrackManin erittäin tarkkaa ja monipuolista dataa. Samalla pääset myös itse paremmin perille TrackManin käytöstä harjoittelussa. Lopuksi saat yhteenvedon ja ohjeet harjoitteluun.

1 henkilö

3 x 1 tunti 245 €

5 x 1 tunti 400 €

10 x 1 tunti 770 €

2 henkilöä

3 x 1 tunti 290 €

5 x 1 tunti 475 €

10 x 1 tunti 910 €

Hinnat sisältävät golfvalmennuksen ja TrackMan golfsimulaattorin käytön.

Kehitä peliäsi -sessio

Sisältää noin 30-40 minuutin rangesession ja 9 reikää jollakin TrackManin yli 100 kentästä. Saat jatkuvaa ohjausta oman pelisi kehittämiseen. Halutessasi valmentaja voi pelata kanssasi jolloin näet ja koet ammattilaisen peliin liittyvät valinnat ja lyönnit lähietäisyydeltä.

1-2 hlö, 2,5 tuntia 210 €

Hinnat sisältävät golfvalmennuksen ja TrackMan golfsimulaattorin käytön.

Räätälöity valmennus

Haluatko valmennusta isommalle porukalle tai esimerkiksi tietylle pelin osa-alueelle? Ota meihin yhteyttä niin suunnitellaan sinulle sopiva kokonaisuus.

Varaa valmennus

  Kurssi(Pakollinen)


  Haluan liittyä uutiskirjeen tilaajaksi
  Kyllä

  TrackMan golfsimulaattorit

  Kolme viihtyisää TrackMan 4 -golfsimulaattoria

  Jokaiseen simulaattoriin on oma sisäänkäynti ja tilat on eroteltu verhoilla omiksi studioiksi. Tarvittaessa verhot saa avattua isomman porukan tarpeisiin.

  • Pelaa ympäri maailmaa yli 100 kentän valikoimasta
  • Harjoittele ja kehitä lyöntistä tarkan datan avulla
  • Viihdy erilaisten pelien ja kisojen parissa

  Yhteystiedot ja aukioloajat

  Katso sijaintimme ja yhteystietomme.